Tero Rautiainen Keski-Suomen liiton kehittämispäälliköksi

Ajankohtaista • 2.7.2021 |

Keski-Suomen liitossa avoinna olevaan kehittämispäällikön tehtävään on valittu KTM Tero Rautiainen. Rautiainen on toiminut aiemmin mm.  Intrum Oy:llä, Accountor Advisors Oy:llä ja Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykesissä yrityskehittämisen, kasvun ja kansainvälistymisen sekä myynnin tehtävissä.

Kehittämispäällikön tehtäviin kuuluvat muun muassa elinvoiman ja yritystoiminnan kehittäminen, uuden maakuntastrategian toteuttaminen sekä kehittämisrahoitus. Avoinna olevaan kehittämispäällikön tehtävään haki 35 hakijaa, joista haastateltiin 7 hakijaa.

Rautiainen aloittaa työssään 13.8.2021.

 

Lisätietoja:

Pekka Hokkanen
vt. maakuntajohtaja
040 595 0016
pekka.hokkanen[at]keskisuomi.fi

Pirjo Peräaho
vs. aluekehitysjohtaja
040 591 0760
pirjo.peraaho[at]keskisuomi.fi