Keski-Suomen liitto hakee kehittämispäällikköä

Ajankohtaista Tiedotteet • 30.5.2021 |

Keski-Suomen liitto on maakunnan yhteisen kehittämistahdon muodostaja, strateginen suunnittelija ja kehittäjä sekä osaava ja ennakoiva verkostovaikuttaja.

Keski-Suomen liitto hakee

KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖÄ

Tule mukaan kehittämään Keski-Suomea! Tehtäviisi kuuluvat elinvoiman ja yritystoiminnan kehittäminen, uuden maakuntastrategian toteuttaminen sekä kehittämisrahoitus. Osallistut myös vaikuttamistyöhön kansallisella ja kansainvälisilläkin areenoilla.

Edellytämme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, työkokemusta strategisista liiketoiminnan kehittämisprosesseista sekä näyttöä ratkaisukeskeisestä työskentelyotteesta. Tehtävässä tarvitset ajoittain myös englannin kielen taitoa.

Katsomme eduksi aluekehittämisen, sidosryhmiemme ja julkishallinnon päätöksenteon tuntemuksen. Erityisesti ilahdumme kokemuksesta teollisuuden yritys- ja innovaatioverkostojen parissa. Päivittäistä työtäsi sujuvoittaa kokonaisuuksien hahmottaminen ja muuttuvien tilanteiden hallinta. Lisäksi arvostamme hyvää yhteistyökykyä, aloitteellisuutta sekä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön asiantuntijaorganisaatiossa, nykyaikaiset työskentelytavat ja kelpo työsuhde-edut.

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV Keski-Suomen liiton kirjaamoon osoitteeseen kirjaamo@keskisuomi.fi pe 18.6.2021 klo 12:00 mennessä. Viestin otsikoksi ”Kehittämispäällikkö”.

Tehtäväkohtainen palkka on 4 800 €/kk. Muut työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Kehittämispäällikön tehtävä on vakituinen ja se täytetään 1.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteeseen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

maakuntajohtaja Pekka Hokkanen, 040 595 0016, pekka.hokkanen(at)keskisuomi.fi
vs. aluekehitysjohtaja Pirjo Peräaho, 040 591 0760, pirjo.peraaho(at)keskisuomi.fi