Three T –hankkeen toimintajakson päätöskonferenssi toteutetaan webinaarina

Ajankohtaista Tiedotteet • 22.4.2021 |

Keski-Suomen liitto järjestää kansainväliseninterreg Europe –rahoitteisen Three T-hankkeen päätöskonferenssin torstaina 6.5.2021 kello 10.00-14.00. Vallitsevien olosuhteiden takia tapahtuma toteutetaan webinaarina. Konferenssin tarkoituksena on esitellä projektin aikana syntyneet kahdeksan toimintasuunnitelmaa sekä valottaa partnereiden hyvien käytäntöjen ja kokemusten vaihdon vaikutusta niihin. Tilaisuus on englanninkielinen.  

Three T -hankkeessa on rakennettu kahdeksan EU-maan ja yhdeksän partnerin yhteistyönä malleja alueiden kestävään matkailuun ja liikkumiseen sekä kulttuuri- ja luonnonperintöön liittyvien strategisten tavoitteiden parantamiseen ja toimeenpanoon. Three T -hankkeen tavoitteena on luonto- ja kulttuuriperintöön liittyvien reittien matkailu- ja virkistyspotentiaalin parantuminen. Lisäksi fokuksessa on kestävän liikkumisen (Human powered mobility) edistäminen.  

Webinaarina toteutettavassa tapahtumassa on puhujia kaikista hankkeen maista. Keski-Suomesta puhujina ovat europarlamentaarikko Henna Virkkunen ja vt. maakuntajohtaja Pekka Hokkanen. Tilaisuuden striimin toteuttaa jyväskyläläinen Noveltive ja juontajana toimii Marianna Räsänen.  

Osallistu 

Webinaariin täältä:  https://noveltive.fi/threet/
Ohjelma kokonaisuudessaan on luettavissa täältä
Lisätietoa tapahtumasta: https://www.interregeurope.eu/threet/events/event/4381/three-t-phase-1-final-conference/  

 Three T (Thematic Trail Trigger) -hanke 

Three T -hanke toteuttaa ja parantaa erityisesti Keski-Suomen strategian matkailun ja hyvinvoinnin sekä aluerakenteen ja saavutettavuuden tavoitteita. Hankkeen toimintajakson aikana laaditaan alueelliset toimintasuunnitelmat, joiden toteuttaminen on keskiössä seurantajakson aikana. Koko hankkeen päätöskonferenssi on Maltalla syksyllä 2022. Suomen lisäksi hankkeen partnerimaita ovat Italia, Malta, Espanja (Kanarian saaret), Puola, Saksa, Romania ja Unkari. 

Kolme Keski-Suomen hyvää käytäntöä on julkaistu Interreg Europe sivustolla: 

Alvar Aalto Routes 

Sauna Region of the World 

Meijänpolku/Our Path  

Lisätietoa
Liisa Bergius
maakunta-arkkitehti
040 590 2296
liisa.bergius[at]keskisuomi.fi

https://keskisuomi.wonstasite.com/elinvoima-ja-kehittaminen/matkailu/three-t/