Keski-Suomen turvallisuus- ja valmiustoimikunnan kokous 16.3.2021

Ajankohtaista Tiedotteet • 16.3.2021 | Laura Karjalainen

Keski-Suomen turvallisuus- ja valmiustoimikunta (KSTURVA) kokoontui tiistaina 16.3.2021. Kokouksessa esiteltiin maakunnan kokonaisuusturvallisuustilannetta ja koronakriisin vaiheita sekä keskusteltiin varautumisasioiden huomioimisesta Keski-Suomen SoTePe-uudistuksen valmistelussa. Lisäksi esiteltiin Keski-Suomen maakunnallinen turvallisuussuunnitelma sekä KSTURVA:n viestintäsuunnitelma.

KSTURVA:n tarkoituksena on jakaa maakunnan yhteistä turvallisuuden tilannekuvaa eri viranomaisten ja muiden maakunnan toimijoiden kesken tiiviissä yhteistyössä.

Koronaviruspandemian aikana KSTURVA on kokoontunut kahden viikon välein myös laajennetulla kokoonpanolla jakamaan koronaa koskevaa tilannekuvaa sekä välittämään tietoa pandemian vaikutuksesta viranomaisten omaan toimintaan.

Koronaturvallisuussyistä KSTURVAn kokous järjestettiin etäkokouksena.

Toimikunnan esittely.

Lisätietoa:

Pekka Hokkanen
vt. maakuntajohtaja
pekka.hokkanen(at)keskisuomi.fi
p. 040 595 0016