REACT-EU-haku aukeaa Keski-Suomessa – Rahoitusinfo hakijoille 15.3.

Ajankohtaista Tiedotteet • 3.3.2021 |

Keski-Suomessa avautuu muiden Länsi-Suomen maakuntien tapaan Pirkanmaan liiton  REACT -EU EAKR- ja Keski-Suomen ELY-keskuksen ESR-haku 15.3.2021. Haut ovat auki 7.5. asti. Lisäksi Keski-Suomen liitolla on samaan aikaan avoinna haku EAKR- perusrahoituksen toimiin.

Järjestämme yhdessä Länsi-Suomen liittojen ja Keski-Suomen ELY-keskuksen kanssa rahoitusinfon, jossa kerrotaan 15.3. avautuvien rahoitushakujen sisällöistä. Tilaisuus alkaa maakuntien yhteisellä osiolla klo 9 ja jatkuu n. klo 10.30 maakuntakohtaisilla infotilaisuuksilla. Tilaisuus järjestetään Teamsillä.

Hakuinfon 15.3. ohjelma 

Klo 9 – 10.30 kuuden maakunnan yhteisessä osuudessa käydään läpi REACT-EU-rahoituksen mahdollisuuksia EAKR- ja ESR-hankkeiden toteuttajille ja annetaan ohjeita rahoituksen hakijoille.

Klo 10.30 -12 Keski-Suomen maakuntakohtaisessa tilaisuudessa käydään läpi REACT-EU -rahoituksen (ESR ja EAKR),  sekä Keski-Suomen liiton hakuun  tulevan EAKR-perusrahoituksen maakuntakohtaisia painopisteitä ja muita hakuohjeita.

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään 11.3. tällä linkillä 

Muista merkitä, minkä maakunnan alueelliseen osuuteen haluat osallistua. Voit esittää myös ennakkokysymyksiä ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumisesta saat sähköpostiosoitteeseesi automaattisen ilmoittautumisvahvistuksen. Viestin alaosassa on  Teams-linkki tilaisuuden yhteiseen osuuteen. Osallistumislinkki maakuntakohtaiseen osuuteen lähetetään ilmoittautuneille erikseen perjantaina 12.3.