Keski-Suomen liiton hallintopäällikön virka kiinnosti kaikkiaan 14 hakijaa

Ajankohtaista Tiedotteet • 19.2.2021 |

Hakuaika Keski-Suomen liiton hallintopäälliköksi päättyi tänään perjantaina kello 12.00. Virkaa haki kaikkiaan 14 henkilöä. Keski-Suomen liiton uuden hallintopäällikön valitsee maakuntahallitus ja virka täytetään 1.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkaan sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa

Keski-Suomen liiton hallintopäällikön virkaa hakivat: yhteiskuntatieteiden maisteri Matti Bergman, insinööri Tomi Hilli, valtiotieteiden maisteri Markus Hyytinen, kauppatieteiden maisteri Ville Koskiniemi, kauppatieteiden maisteri Kaarina Kyröläinen, tradenomi (YAMK) Maarit Lastumäki, kauppatieteiden maisteri Laura Leppänen, kauppatieteiden maisteri Hanna Reini, kulttuurituottaja (AMK) Juho Saharinen, ekonomi Pertti Salonen, tradenomi (YAMK) Mikko Seppälä, kauppatieteiden maisteri Anne Toikka, tradenomi (YAMK) Pia Tolonen ja ekonomi Petri Vähäkainu.  

Lisätietoja:
maakuntahallituksen puheenjohtaja Rolf Nyholm,
p. 040 595 0001

vt. maakuntajohtaja Pekka Hokkanen,
p. 040 595 0016pekka.hokkanen(at)keskisuomi.fi