Keski-Suomen maakuntajohtajan paikkaa haki 9 henkilöä

Ajankohtaista Tiedotteet • 11.2.2021 |

Hakuaika Keski-Suomen maakuntajohtajaksi päättyi tänään torstaina kello 12.00. Maakuntajohtajan virkaa haki kaikkiaan 9 henkilöä. Keski-Suomen uuden maakuntajohtajan valitsee 11. kesäkuuta kokoontuva maakuntavaltuusto. Maakuntajohtajan virka täytetään 1.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkaan sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa ja valitun henkilön kanssa tehdään johtajasopimus.

Maakuntajohtajaksi hakivat seuraavat henkilöt yhteiskuntatieteiden tohtori Pekka Hokkanen, yhteiskuntatieteiden maisteri Susanna Huovinen, tradenomi (YAMK) Aija-Maria Jokilammi, tradenomi (YAMK) Kirsi Kellokangas, kauppatieteiden maisteri Ilpo Nurminen, diplomi-insinööri Juha Savimäki ja ekonomi Petri Vähäkainu. Lisäksi kaksi hakijaa eivät halunneet nimeänsä julkisuuteen.

 Lisätietoja:

maakuntavaltuuston puheenjohtaja
Petri Honkonen
040 839 7776
petri.honkonen(at)eduskunta.fi

maakuntahallituksen puheenjohtaja
Rolf Nyholm
040 595 0001
rolf.nyholm(at)aanekoski.fi