Tervetuloa Keski-Suomen digitukiverkostoon

Ajankohtaista • 3.2.2021 |

Tervetuloa mukaan Keski-Suomen digitukiverkostoon!

Keski-Suomen digitukihanke on alkanut. Me koordinoimme kaikkien Keski-Suomen alueen digituen parissa työskentelevien ja toimivien yhteistä verkostoa, jossa voimme vaihtaa ideoita, oppia uusia toimintatapoja, saada ajankohtaista tietoa digituesta sekä jakaa vertaistukea. Jokainen verkostoon liittyvä voi itse päättää, kuinka aktiivisesti verkostoon osallistuu.

Verkosto kokoontuu noin kerran kuussa digituen iltapäiväkahveille, joissa keskustelu on vapaata ja aiheet nousevat verkostolta itsestään. Lisäksi järjestämme verkostolle infotilaisuuksia, joista on konkreettista hyötyä digituen antamisessa: miten viestiä digituesta, miten ottaa huomioon eettiset ohjeistuksen digituessa, miten opettaa pankki- tai veropalveluiden käyttöä yms. Näidenkin infotilaisuuksien aiheissa otetaan huomioon verkoston toiveet ja tarpeet.

Jos haluat mukaan verkoston toimintaan, käy täyttämässä verkostolomake täältä.