Keski-Suomen liitto hakee hallintopäällikköä

Ajankohtaista Tiedotteet • 31.1.2021 |

Keski-Suomen liitto on maakunnan yhteisen kehittämistahdon muodostaja, strateginen suunnittelija ja kehittäjä sekä osaava ja ennakoiva verkostovaikuttaja. 

Keski-Suomen liitto hakee  

HALLINTOPÄÄLLIKKÖÄ 

Vastaat Keski-Suomen liiton hallinnon ja talouden valmistelustaHuolehdit kaikista hallintoasioista, päätöksenteon valmistelusta, hankinnoista, sopimuksista, toiminta- ja taloussuunnittelusta, talouden seurannasta sekä tilinpäätöksen laatimisesta. Toimit maakuntavaltuuston ja –hallituksen sihteerinä ja vastaat päätösten täytäntöönpanostaHyväksyt rahoittamiemme hankkeiden maksatuspäätöksetJohtoryhmän jäsenenä olet tiiviisti mukana maakunnan kehittämisessä.  

Edellytämme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, monipuolista työkokemusta hallinto- ja talousasioiden hoitamisesta sekä ratkaisukeskeistä työskentelyotetta. Tehtävässä tarvitset ajoittain myös englannin kielen taitoa. 

Katsomme eduksi julkishallinnon päätöksenteon, henkilöstöasioiden, aluekehittämisen ja sidosryhmiemme tuntemuksen. Päivittäistä työtäsi sujuvoittaa kokonaisuuksien hahmottaminen ja muuttuvien tilanteiden hallinta. Lisäksi arvostamme hyvää yhteistyökykyä, aloitteellisuutta sekä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja. 

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi Keski-Suomen liiton kirjaamoon osoitteeseen kirjaamo@keskisuomi.fi pe 19.2.2021 klo 12:00 mennessä. Viestin otsikoksi ”Hallintopäällikkö”. 

Tehtäväkohtainen palkka on 4 600 €/kk. Muut virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Hallintopäällikön virka täytetään 1.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkaan sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan.  

Lisätietoja 

maakuntahallituksen puheenjohtaja Rolf Nyholm, p. 040 595 0001 

vt. maakuntajohtaja Pekka Hokkanen, p. 040 595 0016, pekka.hokkanen(at)keskisuomi.fi