Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) -tukea on haettavissa

Ajankohtaista Tiedotteet • 20.11.2020 |

Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR)- tukea on haettavissa Keski-Suomen liitolta . Haku on avoinna 15.1.2021 saakka. Yksityiskohtainen hakuohje löytyy täältä

Rahoitus on osa maakunnan koronaelvytyspakettia. Keski-Suomen selviytymissuunnitelma ohjaa rahoituksen käyttöä koronakriisin  aiheuttaman heikentyneen aluetalouden ja työllisyyden elvyttämiseen sekä uuden kasvun luomiseen. Tukea voi hakea kaikkiin rakennerahasto-ohjelman toimintalinjan kaksi erityistavoitteisiin. Haemme rahoituksella uusia ratkaisuja ja pysyviä vaikutuksia. Rahoitamme hankkeissa myös toimintalinjan 2 erityistavoitteisiin ja maakunnan selviytymissuunnitelmaan sopivia investointeja.  Maakunnan liitto ei voi myöntää tukea yksittäiselle yritykselle sen liiketoiminnan kehittämiseen.

Hakemukset tulee toimittaa 15.1.2021 mennessä sähköisesti Eura 2014 -järjestelmässä Pirkanmaan liitolle. Käsitteleväksi liitoksi valitaan  Keski-Suomen liitto. EURA 2014 -järjestelmän hakijan palveluihin tunnistaudutaan Suomi.fi-tunnistuksen avulla joko pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

Ennen varsinaisen hakemuksen laatimista, jo hankkeen suunnitteluvaiheessa suosittelemme hakijaa olemaan yhteydessä Keski-Suomen liiton rahoituspäällikköön. Tällöin voidaan katsoa, onko hankeidea soveltuva Keski-Suomen liiton rahoitettavaksi rakennerahasto-ohjelmasta.

Ota yhteyttä!

Hilkka Laine

Hilkka Laine

rahoituspäällikkö

040 595 0014

hilkka.laine[at]keskisuomi.fi