Keski-Suomen turvallisuus- ja valmiustoimikunnan kokoustiedote 18.11.

Ajankohtaista Tiedotteet • 18.11.2020 |

Keski-Suomen turvallisuus- ja valmiustoimikunta (KSTURVA) piti kokouksen keskiviikkona 18.11. Kokouksessa jaettiin yhteistä tilannekuvaa eri viranomaisten kesken. Koronan osalta uusia alueellisia suosituksia ja rajoituksia ei ole Keski-Suomen alueelle annettu.

Tilannekatsauksen antoivat Keski-Suomen sairaanhoitopiirin, aluehallintoviraston, huoltovarmuuskeskuksen, poliisin, pelastuslaitoksen ja puolustusvoimien edustajat. Annettuja rajoituksia ja suosituksia noudatetaan eri viranomaisten töissä ja toimintakyky on hyvällä tasolla pandemiasta huolimatta.

Kokouksessa huomioitiin, että alueellinen koronatilanne on hyvällä tasolla. Tilanne on hyvä tarkastaa aina Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta ja Keski-Suomen alueellisen tartuntatautien torjunnan johtoryhmän (Nyrkki) tiedotteista. Nyrkki totesi 16.11. kokouksessaan, että voimassa olevien suositusten katsottiin olevan riittävät ja Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueen koronatilanne todettiin olevan edelleen perustasolla. Jyväskylän tartuntatilanne nähtiin olevan  hyvin hallinnassa, vaikkakin tartuntojen määrä on hiukan noussussa. Muiden Keski-Suomen kuntien kuin Jyväskylän osalta tilanteen todettiin olevan edelleen hyvin rauhallinen.

Lisätietoa alueellisesta koronatilanteesta:

Keski-Suomen alueellisen tartuntatautien torjunnan johtoryhmän (Nyrkki) 16.11. tiedote

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen koronakartan löydät täältä

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (torstaisin päivittyvä) koronaviruksen seurantasivu

 

Ota yhteyttä!