Keski-Suomen liitto hakee digituen projektipäällikköä

Ajankohtaista Tiedotteet • 4.10.2020 |

Keski-Suomen liitto on maakunnan yhteisen kehittämistahdon muodostaja, strateginen suunnittelija ja kehittäjä sekä monitahoinen, osaava ja ennakoiva verkostovaikuttaja.

Keski-Suomen liitto hakee

DIGITUEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

määräaikaiseen tehtävään 31.10.2021 asti

 

Projektipäällikkönä käynnistät maakunnan digituen koordinoinnin ja kehität digituen saatavuutta ja saavutettavuutta Keski-Suomessa.  Huolehdit maakunnallisen digituen verkoston kokoamisesta ja toiminnasta. Hoidat osaltasi myös yhteistyöverkoston viestintää.

Sinulla on monipuolista digipalveluiden osaamista, soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, työkokemusta suunnittelu- ja projektityöstä sekä ratkaisukeskeinen työskentelyote. Edellytämme sinulta myös hyviä yhteistyö- ja esiintymistaitoja sekä kykyä ottaa haltuun viestinnän välineitä.

Katsomme eduksi yhteiskunnallisen päätöksenteon, aluekehittämisen ja sidosryhmien tuntemuksen. Päivittäistä työtäsi sujuvoittaa kokonaisuuksien hahmottaminen ja muuttuvien tilanteiden hallinta. Myös Keski-Suomen tuntemus on eduksi.

Tehtäväkohtainen palkka on 3800 €/kk. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työ edellyttää matkustamista maakunnan alueella ja ajoittain myös työskentelyä iltaisin. Tehtävän määräaikaisuuden perusteena on Keski-Suomen Digituki –hankkeen rahoitus. Hanketta rahoittaa valtiovarainministeriö.

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja CV Keski-Suomen liiton kirjaamoon

(kirjaamo@keskisuomi.fi) 16.10.2020 klo 16:00 mennessä.

 

Lisätietoja:

kehittämisjohtaja Kari Luostarinen, kari.luostarinen@keskisuomi.fi, p. 040 545 0570

vs. aluekehitysjohtaja Pirjo Peräaho, pirjo.peraaho@keskisuomi.fi, p. 040 591 0760