Keski-Suomen liitto hakee VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖÄ

Ajankohtaista • 1.8.2020 | Ks-liitto

Keski-Suomen liitto on maakunnan yhteisen kehittämistahdon muodostaja, strateginen suunnittelija ja kehittäjä sekä monitahoinen, osaava ja ennakoiva verkostovaikuttaja.

Keski-Suomen liitto hakee

VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖÄ

määräaikaiseen tehtävään 30.4.2023 asti

 

Viestintäpäällikkönä suunnittelet ja toteutat Keski-Suomen liiton ulkoista ja sisäistä viestintää. Huolehdit sekä viestinnän kehittämisestä että arjen viestinnästä. Johtoryhmän jäsenenä olet tiiviisti mukana maakunnan kehittämisessä. Tehtävääsi kuuluu myös osallisuuden ja sidosryhmätyön vahvistaminen.

 

Sinulla on viestinnän monipuolinen osaaminen, soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, riittävä työkokemus viestinnän alalta sekä ratkaisukeskeinen työskentelyote. Edellytämme sinulta erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa, verkkoviestinnän ja sosiaalisen median hallintaa sekä kykyä ottaa haltuun uusia viestinnän välineitä.

 

Katsomme eduksi yhteiskunnallisen päätöksenteon, aluekehittämisen ja sidosryhmien tuntemuksen. Päivittäistä työtäsi sujuvoittaa kokonaisuuksien hahmottaminen ja muuttuvien tilanteiden hallinta. Esiinnyt luontevasti ja tuotat ja editoit taitavasti tekstejä ja mediasisältöjä. Myös Keski-Suomen tuntemus on eduksi.

 

Tehtäväkohtainen palkka on 3800 €/kk. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävän määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus.

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja CV Keski-Suomen liiton kirjaamoon (kirjaamo@keskisuomi.fi) 14.8.2020 klo 16:00 mennessä.

 

Lisätietoja:

maakuntajohtaja Pekka Hokkanen, pekka.hokkanen@keskisuomi.fi, p. 040 595 0016

kehittämisjohtaja Kari Luostarinen, kari.luostarinen@keskisuomi.fi, p. 040 545 0570

Piditkö artikkelista?
Jaa se myös muille!

Ota yhteyttä!