Vaikuta: Anna palautetta Keski-Suomen liikennejärjestelmäsuunnitelmasta!

Ajankohtaista • 17.6.2020 | Ks-liitto

Keski-Suomen liikennejärjestelmäsuunnitelman luonnos on valmistunut. Luonnos on valmisteltu tiiviissä yhteistyössä Keski-Suomen kuntien ja muiden sidosryhmien kanssa.

Suunnitelman viimeistelyä varten toivomme kommentteja ja kehitysehdotuksia sen sisältöön liittyen.

Voit tutustua ja vaikuttaa Keski-Suomen liikennejärjestelmäsuunnitelmaan sen verkkosivuilla.  Keräämme luonnoksesta palautetta 17.6.-7.8. välisenä aikana.

 

Maakunnallisen liikennejärjestelmäsuunnitelman päivitystyön tavoitteena on tunnistaa ja muodostaa yhteinen näkemys sekä maakunnan sisäisistä että ylimaakunnallisista liikennejärjestelmän kehittämistarpeista. Työllä pyritään myös vastaamaan liikennesektoria koskevien ilmastotavoitteiden saavuttamiseen ja toimintaympäristön muuttumiseen.

 

Nyt muodostettava ajantasainen, oma liikennejärjestelmäsuunnitelma palvelee maakunnan aluekehittämistä. Se tulee myös vaikuttamaan ensimmäistä kertaa laadittavaan 12-vuotiseen valtakunnalliseen liikennejärjestelmäsuunnitelmaan.

 

Keski-Suomen liikennejärjestelmäsuunnitelmatyön tavoitteena on, että Keski-Suomen maakuntahallitus voi hyväksyä liikennejärjestelmäsuunnitelman syksyllä 2020.

 

Vaikuta Keski-Suomen liikennejärjestelmäsuunnitelmaan antamalla palautetta täällä!

 

Lisätietoja:

 

Hanna Kunttu
suunnittelupäällikkö
040 591 5901
hanna.kunttu[at]keskisuomi.fi

 

Markus Erkkilä
suunnittelujohtaja
040 162 7887
markus.erkkila[at]keskisuomi.fi

Piditkö artikkelista?
Jaa se myös muille!

Ota yhteyttä!