Ennakko: Maakuntahallitus keskustelee julkisen hallinnon tiedonhallintalain vaatimista toimenpiteistä ke 17.6.

Ajankohtaista • 11.6.2020 | Ks-liitto

Keski-Suomen maakuntahallitus kokoontuu keskiviikkona 17.6.

Maakuntahallitus tulee keskustelemaan julkisen hallinnon tiedonhallintalaista ja sen edellyttämistä toimenpiteistä. Lain tarkoituksena on muun muassa varmistaa viranomaisten tietoaineistojen yhdenmukainen, laadukas hallinta sekä tietoturvallinen käsittely julkisuusperiaatteen toteuttamiseksi. Keski-Suomen liitossa maakuntahallitus on maakuntajohtajan kanssa vastuussa siitä, että liiton tiedonhallinta on järjestetty vaaditulla tavalla. Liiton on laadittava tiedonhallintamalli vuoden 2020 aikana.

 

Lisäksi maakuntahallitus saa esityksen vs. aluekehitysjohtaja Pirjo Peräaholta sote-uudistuksesta sekä vs. maakuntajohtaja Pekka Hokkaselta EU-ohjelmakauden valmistelutilanteesta. Keski-Suomen liiton hallintopäällikkö Sari Karhu kertoo myös liiton taloustilanteesta.

 

Lue lisää kokouksen keskusteluaiheista!

 

Lisätietoja:

 

Rolf Nyholm
maakuntahallituksen puheenjohtaja
p. 040 595 0001
rolf.nyholm[at]aanekoski.fi

 

Pekka Hokkanen
vs. maakuntajohtaja
040 595 0016
pekka.hokkanen[at]keskisuomi.fi

 

Sari Karhu
hallintopäällikkö
040 586 7083
sari.karhu[at]keskisuomi.fi

Piditkö artikkelista?
Jaa se myös muille!

Ota yhteyttä!