Ennakko: Maakunnan yhteistyöryhmä pohtii Keski-Suomen selviytymissuunnitelman tavoitteita ti 26.5.

Ajankohtaista • 25.5.2020 | Ks-liitto

Keski-Suomen maakunnan yhteistyöryhmä kokoontuu etäyhteyksien välityksellä huomenna tiistaina 26.5.

Yhteistyöryhmä saa kokouksensa aluksi tilannekatsauksen maakunnan EAKR-rahoituksen ja koronatuen yritystukihakemuksista Keski-Suomen ELY-keskuksen rahoitusyksikön päällikkö Jaakko Ryyminiltä. Myös Keski-Suomen ELY-keskuksen vastuualueen johtaja Pirkko Melville kertoo työttömyyden ja maaseutuyritysten hakemusten tilanteesta.

 

Esittelyn jälkeen yhteistyöryhmä arvioi kulunutta EU:n ohjelmakautta Keski-Suomen ESR-hankkeiden vaikuttavuuden kautta. Jaakko Ryymin alustuksen pohjalta ryhmä käy keskustelun muun muassa jäljellä olevan rahoituksen suuntaamisesta seuraavaa hakua varten sekä suosituksista seuraavalle ohjelmakaudelle.

 

Yhteistyöryhmä keskustelee myös Keski-Suomen selviytymissuunnitelmasta. Keski-Suomen maakuntahallitus nimesi suunnitelmaa laativan johtoryhmän maakuntahallituksen kokouksessa maanantaina 18.5. Kokouksessaan yhteistyöryhmä keskustelee suunnitelman tavoitteista sekä mittareista, joita se johtoryhmälle ehdottaa.

 

Lisäksi yhteistyöryhmä kuulee tulevan ohjelmakauden valmistelutilanteen vs. maakuntajohtaja Pekka Hokkaselta sekä Keski-Suomen liiton rahoituspäällikkö Hilkka Laineelta.

 

Tutustu maakunnan yhteistyöryhmän esityslistaan täällä.

 

Lisätietoja:

 

Mikko Tiirola
maakunnan yhteistyöryhmän puheenjohtaja
mikko.tiirola[at]mtk.fi

 

Pekka Hokkanen
vs. maakuntajohtaja
040 595 0016
pekka.hokkanen[at]keskisuomi.fi

 

Hilkka Laine
rahoituspäällikkö
040 595 0014
hilkka.laine[at]keskisuomi.fi

 

Veli-Pekka Päivänen (MYR:n sihteeri)
johtava asiantuntija
040 595 0005
veli-pekka.paivanen[at]keskisuomi.fi

Piditkö artikkelista?
Jaa se myös muille!

Ota yhteyttä!