Keski-Suomen liiton etätyöskentely jatkuu 24.7. asti

Ajankohtaista • 14.5.2020 | Ks-liitto

Keski-Suomen liitto on päivittänyt koronaohjeistustaan ja jatkaa pääasiallista etätyötä toimiston kesäsulun päättymiseen asti eli perjantaihin 24.7 saakka. Linjauksen kautta liitto haluaa minimoida henkilökontaktit, joilla mahdollinen COVID-19-tauti voisi levitä.

 

Kokouksiin ja muihin tilaisuuksiin Keski-Suomen liiton henkilökunta osallistuu edelleen vain etäyhteyksin. Poikkeuksen tästä tekee maakuntavaltuuston kokous 15.6., joka toteutetaan niin sanotulla hybridimallilla. Myöskään henkilökunnan virkamatkoja ei vielä järjestetä.

 

Keski-Suomen liitto jatkaa koronatilanteen ja valtioneuvostolta tai viranomaisilta saatavien mahdollisten uusien ohjeiden ja määräyksien seuraamista. Tarvittaessa liitto myös päivittää koronaohjeistustaan.

 

Poikkeusoloissa olemme tavoitettavissa muuten normaalisti puhelimien ja sähköpostien välityksellä.

Pysytään terveinä!


Yhteystietomme löydät täältä.

Tutustu Keski-Suomen liiton koronavirusta ennaltaehkäiseviin toimintaohjeisiin täältä.

Piditkö artikkelista?
Jaa se myös muille!

Ota yhteyttä!