Ennakko: Keski-Suomen maakuntahallitus talousasioiden äärellä 24.4.

Ajankohtaista • 20.4.2020 | Ks-liitto

Keski-Suomen maakuntahallitus kokoustaa etäyhteydellä tulevana perjantaina 24.4. Talousasiat ovat vahvasti esillä kokouksen esityslistalla. Ensimmäisenä maakuntahallitus saa hyväksyttäväkseen Keski-Suomen liiton uuden visuaalisen ilmeen ja verkkosivujen toteuttajan ja mainostoimistopalveluiden tuottajan vuosille 2020 – 2022. Maakuntahallitus keskustelee myös Keski-Suomen liiton taloustilanteesta sekä koronaviruksen vaikutuksesta liiton työtehtävin. Lisäksi maakuntahallitus saa kokouksessaan hyväksyttäväksi rahoituspäätöksiä niin liiton koronatuesta kuin EAKR-rahoituksesta.

 

Maakuntahallitus tulee myös saamaan kattavan ajankohtaispaketin Keski-Suomen liiton toiminnasta. Projektipäällikkö Suvi Bayr kertoo Keski-Suomen liiton ilmastotyöstä ja suunnittelupäällikkö Hanna Kunttu liikennejärjestelmäsuunnitelmasta. Johtava asiantuntija Veli-Pekka Päivänen esittelee maakuntahallitukselle uusimman Keski-Suomen aikajanan ja suunnittelujohtaja Markus Erkkilä Keski-Suomen maakuntakaavan päivitystilanteen. Vs. maakuntajohtaja Pekka Hokkanen ja vs. aluekehitysjohtaja Pirjo Peräaho kertovat rakennerahasto-ohjelmakauden valmistelusta sekä koronarahaston tilanteesta.

 

Tutustu maakuntahallituksen esityslistaan täällä.

 

Lisätietoja:

 

Rolf Nyholm
maakuntahallituksen puheenjohtaja
040 595 0001
rolf.nyholm[at]aanekoski.fi

 

Pekka Hokkanen
vs. maakuntajohtaja
040 595 0016
pekka.hokkanen[at]keskisuomi.fi

 

Sari Karhu
hallintopäällikkö
040 586 7083
sari.karhu[at]keskisuomi.fi

Piditkö artikkelista?
Jaa se myös muille!

Ota yhteyttä!