Tällä viikolla juhlitaan Keski-Suomea!

Ajankohtaista • 14.4.2020 | Ks-liitto

Keski-Suomen päivää vietetään tulevana lauantaina eli 18.4. Päivää juhlitaan tänä vuonna teknologiavälitteisesti juhlapäivän omilla Facebook-sivuilla ja vieläpä maanantaista lauantaihin saakka!

Päivää organisoiva Keski-Suomen liitto kokoaa eri järjestäjien ohjelmanumeroita Keski-Suomen päivän Facebook-sivulle, josta kuka tahansa voi nauttia viikon juhlallisuuksista. Luvassa on musiikkia, taidetta, liikuntaa, virtuaalisia retkiä… Jokaiselle jotakin! Kaikki juhlaviikon tapahtumat noudattavat poikkeusolojen asetuksia ja ohjeita eli juhlia voi täysin kotoa käsin.

 

Keski-Suomen päivää on juhlittu vuosittain huhtikuun 18. päivä aina vuodesta 1984 lähtien. Keski-Suomen liiton kehittämispäällikkö Raija Partanen näkee tämänvuotisen juhlimistavan hienona mahdollisuutena luoda uusia toimintamalleja ja myös tavoittaa uusia toimijoita:

 

– Tilanne on meille kaikille uusi, koska tänä vuonna emme voi viettää Keski-Suomen päivää perinteisin tavoin kohtaamalla fyysisesti samoissa tiloissa. Mielestäni tämä on kuitenkin hieno mahdollisuus kokeilla myös ihan uudenlaisia tapoja juhlia erillään, mutta kuitenkin yhteisöllisesti.

 

Keski-Suomen päivän Facebook-sivut löydät täältä.

Tervetuloa juhlimaan!

 

Lisätietoja:

 

Raija Partanen
kehittämispäällikkö
040 595 0139
raija.partanen[at]keskisuomi.fi

 

Lotta Heikkinen
viestintäsuunnittelija
040 575 4001
lotta.heikkinen[at]keskisuomi.fi

Piditkö artikkelista?
Jaa se myös muille!

Ota yhteyttä!