Kehittämisrahaston hankkeille jatkoaikaa ja mahdollisuus toimintasuunnitelmien muutoksiin koronaepidemian aikana

Ajankohtaista • 27.3.2020 | Ks-liitto

Aiheuttaako koronaepidemia muutostarpeita kehittämisrahastosta rahoitetun hankkeenne aikatauluun tai toteutukseen? Keski-Suomen liitto myöntää tarvittaessa Keski-Suomen Kehittämisrahaston hankkeille jatkoaikaa ja neuvottelee muutoksista hankkeiden toimintasuunnitelmiin.

Jatkoaikaa voi hakea sähköpostiviestillä seuraavasti.

 

1) Kerro viestissä: 

– mille hankkeelle jatkoaikaa haet,

– mihin saakka toimintaa tulee jatkaa ja

– miksi jatkoaikaa tarvitaan (perustelu jatkoajalle).

 

2) Huomaa, että jatkoaikaa sähköpostitse voi hakea organisaation hanketoiminnasta vastuussa oleva, nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö.

 

3) Toimita jatkoaikahakemus osoitteeseen kirjaamo[at]keskisuomi.fi .

 

 

Hankesuunnitelman sisältöä on myös mahdollista muuttaa: toimenpiteitä voidaan lisätä tai vähentää hankkeen tavoitteiden saavuttamiseksi muuttuneessa toimintaympäristössä. Ota ensin sähköpostilla yhteyttä hankkeen yhteyshenkilöön. Muutostarpeet käsitellään tapauskohtaisesti, mutta joustavasti ja yleinen tilanne huomioon ottaen.

 

Rahoituspäätöksen mukaisten, koronaviruksen takia peruttujen matkojen ja tapahtumien kulut ovat hankkeille tukikelpoisia kuluja, mikäli niistä ei ole mahdollista saada palautuksia.

 

Keski-Suomen liitto muistuttaa, että kaikessa toiminnassa on tukeuduttava viranomaisten antamiin ohjeisiin ja noudatettava rajoittamismääräyksiä.

 

Keski-Suomen liitto jatkaa hakemusten ja hankkeiden käsittelyä sekä maksatuksia normaalisti. Tapaamiset ja neuvottelut hoidetaan sähköisesti. Seuraava Keski-Suomen kehittämisrahaston haku päättyy 30.4.2020 ja sitä seuraava 15.11.2020. Huomioitavaa on, että aikaisemmasta tiedosta poiketen elokuun haku on peruttu. Lisäksi Keski-Suomen liitto on avannut haun koronaepidemian vaikutusten hillintään ja niistä toipumiseen.

 

Lisätietoja oman hankkeesi yhteyshenkilöltä:

 

Biotalous - Outi Pakarinen

Osaamistalous ja hyvinvointitalous - Kari Pirinen

Digitalous - Kari Luostarinen

Matkailu – Leena Pajala

Luovat alat – Raija Partanen

Yrittäjyys – Veli-Pekka Päivänen

Rahoitus - Hilkka Laine

 

Sähköpostit muodossa: etunimi.sukunimi[at]keskisuomi.fi

Piditkö artikkelista?
Jaa se myös muille!

Ota yhteyttä!