Keski-Suomen liiton toimisto muuttaa Jyväskylän Lutakkoon

Ajankohtaista • 25.3.2020 | Ks-liitto

Keski-Suomen liiton toimisto muuttaa! 1.4. alkaen liiton toimisto sijaitsee osoitteessa:

Lutakonaukio 7 (Innova 2, 3. krs.)
40100 Jyväskylä

Liitto muuttaa nykyisestä osoitteestaan Cygnaeuksenkadulta vuokrasuhteen päättymisen vuoksi. Uudessa osoitteessa Innova 2:ssa odottavat uudenlaiset työskentely- ja toimintatavat, kun toimisto muuttuu monitoimitilaksi ja työpöydät siirtyvät avokonttoriin.

 

– Tila on avara ja viihtyisä, joten vaikka uusiin toimintatapoihin totuttelu voi viedä jonkin aikaa, uskon, että muutoksesta selvitään kohtuullisen vaivattomasti, kertoo muuttotiimin päävastaava, kehittämispäälikkömme Raija Partanen.

 

Muutoksesta huolimatta mukaan siirtyvät kuitenkin muun muassa tutut järviteemaiset neuvotteluhuoneiden nimet sekä yhteisten kahvihetkien perinne. Liiton henkilökunta odottaa innokkaana uudenlaista arkea uusissa tiloissa. Vs. maakuntajohtaja Pekka Hokkanen näkee muuton hienona mahdollisuutena:

 

– Siirrymme innostunein mielin uusiin monitoimitiloihin, joissa avautuu mahdollisuus myös aivan uusiin työskentely- ja toimintatapoihin. Työtila on yksi osa toiminnan kehittämistä ja uudistumista. Cygnaeustalolta jäämme kuitenkin kaipaamaan erityisesti Keski-Suomen ELY-keskuksen väkeä, joiden kanssa arjen kohtaamiset ja kokoukset ovat olleet antoisia, Hokkanen sanoo.

 

Uusiin tiloihin asetutaan kunnolla poikkeustilan päätyttyä. Muutto viimeistellään poikkeustilan mukaisin ohjeistuksin yhteistyöllä ja lähikontakteja välttäen.

 

Kokoustila- ja parkkijärjestelyihin muutoksia

 

Avokonttorin myötä vierailut Keski-Suomen liiton toimistossa tulevat vähenemään. Poikkeustilan päätyttyä tapaamiset järjestetään Innovan yhteisessä käytössä olevissa kokoustiloissa tai kokonaan muualla. Muutoin yhteistyö sidosryhmien kanssa jatkuu entiseen tapaan.

 

Autopaikkoja vaille vierailijat eivät tule jäämään. Innova 2:n ympäristössä pysäköintitilaa löytyy Paviljongin viereisestä sekä K-Supermarketin alla sijaitsevista parkkihalleista, joita hallinnoi Jyväs-Parkki. Tilaa on myös jonkin verran kiinteistön vieressä olevalla hiekkakentällä, jossa on pysäköintiautomaatit.

 

Nähdään Innovassa!

 

Lisätietoja:

 

Raija Partanen
kehittämispäällikkö
040 595 0139
raija.partanen[at]keskisuomi.fi

Piditkö artikkelista?
Jaa se myös muille!

Ota yhteyttä!