EAKR-rahoitushaku on nyt auki!

Ajankohtaista • 25.3.2020 | Ks-liitto

Keski-Suomen liiton EAKR-rahoitushaku on avattu. Vuoden ensimmäinen rahoitus on suuruudeltaan 1,3 miljoonaa euroa. Rahoitus on suunnattu hankkeille, jotka kohdentuvat pääasiassa Saarijärvi-Viitasaaren seutukunnalle. Näiden hankkeiden toimenpiteistä 20 % voi kohdentua myös muualle Keski-Suomeen.

Hankkeilla tuetaan pk-yritysten kasvua ja kilpailukykyä, sekä uusimman tiedon ja osaamisen tuottamista ja hyödyntämistä. Tällä kertaa haussa etsitään erityisesti hankkeita, jotka tukevat koronaepidemian vaikutuksista toipumista ja resilienssin kehittymistä.

 

Tavoitteena on rahoittaa hankkeet, jotka parhaiten toteuttavat Kestävää kasvua ja työtä 2014 – 2020 – Suomen rakennerahasto-ohjelman tavoitteita, Keski-Suomen maakuntastrategiaa ja -ohjelmaa, ja jotka synnyttävät alueelle uusia ratkaisuja ja pysyviä vaikutuksia.

 

Hae rahoitusta viimeistään 15.6.2020!

Lue lisää Keski-Suomen liiton jakamasta EU-rahoituksesta ja tutustu hakuohjeisiin täällä.

 

Lisätietoja:

 

Hilkka Laine
rahoituspäällikkö
040 595 0014
hilkka.laine[at]keskisuomi.fi

Piditkö artikkelista?
Jaa se myös muille!

Ota yhteyttä!