Keski-Suomen liitto ennaltaehkäisee koronavirusta siirtymällä pääsääntöisesti etätöihin

Ajankohtaista • 18.3.2020 | Ks-liitto

Keski-Suomen liiton toimenpiteet koronaviruksen ennaltaehkäisemiseksi päivitetty 14.5.2020

Pyrimme Keski-Suomen liitossa aktiivisesti estämään koronaviruksen leviämistä niin henkilöstömme, sidosryhmiemme kuin koko väestön keskuudessa. Toimimme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja muiden viranomaisten tilannekatsausten ja toimintaohjeiden mukaan.

 

Olemme Keski-Suomen liiton toimistolla siirtyneet pääsääntöisesti etätöihin valtioneuvoston määrittelemäksi ajaksi 18.3. – 24.7. Olemme peruneet kaikki kotimaan- ja ulkomaanmatkamme. Poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta työmme Keski-Suomen puolesta jatkuu ja otamme parhaamme mukaan haltuun uudenlaiset työntekemisen mallit. Noudatamme yleisiä ohjeita käsihygieniasta ja kohdatessamme vältämme kättelyä.

 

Lisäksi perumme heinäkuun loppuun asti kaikki Keski-Suomen liiton järjestämät kokoukset ja tilaisuudet, ellei niiden järjestäminen etäyhteyden välityksellä ole mahdollista. Keski-Suomen liiton virallisten toimielimien kokousten tilanteet selvitämme tapauskohtaisesti. Jokaisen Keski-Suomen liiton tilaisuuden järjestämisen osalta tiedotamme asianomaisia.

 

Suhtaudumme vallitsevaan tilanteeseen sen vaatimalla vakavuudella. Arvioimme sitä jatkuvasti ja päivitämme virukseen liittyvää ohjeistustamme tarvittaessa.

 

Vaikka kasvokkaiset kohtaamiset vähenevät hetkeksi, olemme siis tavoitettavissa normaalisti puhelimien ja sähköpostien välityksellä.

Yhteystietomme löydät täältä.

 

Pidetään yhtä ja huolehditaan toinen toisistamme!

Piditkö artikkelista?
Jaa se myös muille!

Ota yhteyttä!