Ennakko: Maakuntahallitus keskustelee Keski-Suomen liiton vuoden 2019 tilinpäätöksestä ja toimintakertomuksesta pe 20.3.

Ajankohtaista • 16.3.2020 | Ks-liitto

Keski-Suomen maakuntahallituksen kokous järjestetään tämänhetkisen koronavirus-tilanteesta saatavan tiedon valossa perjantaina 20.3. Arvioimme järjestämistä kuitenkin jatkuvasti uudelleen ja mahdollistamme kokoustajien osallistumisen etäyhteyden kautta.

Perjantain kokouksessa maakuntahallituksen tarkastelussa ja allekirjoitettavana ovat Keski-Suomen liiton tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2019. Lisäksi maakuntahallitus keskustelee Keski-Suomen maakunnan yhteistyöryhmän uusista nimityksistä.

Koronavirus vaatii reagoimista ja maakuntahallitus tulee käymään aiheesta keskustelua muun muassa tulevaisuusfoorumeihin osallistumisen sekä Keski-Suomen risteilyn ajankohdan kautta. Keski-Suomen liitto on ilmoittanut peruvansa toukokuun loppuun asti pääsääntöisesti kaikki sen järjestämät kokoukset ja tilaisuudet, ellei niiden järjestäminen etäyhteyden välityksellä ole mahdollista.

Tutustu maakuntahallituksen esityslistaan täällä.

 

Lisätietoja:

Rolf Nyholm
maakuntahallituksen puheenjohtaja
p. 040 595 0001
rolf.nyholm[at]aanekoski.fi

Pekka Hokkanen
vs. maakuntajohtaja
040 595 0016
pekka.hokkanen[at]keskisuomi.fi

Sari Karhu
hallintopäällikkö
040 586 7083
sari.karhu[at]keskisuomi.fi

Piditkö artikkelista?
Jaa se myös muille!

Ota yhteyttä!