Keski-Suomen kunnat hiljaisia ilmastotyöaktiiveja

Ajankohtaista • 9.1.2020 | Ks-liitto

Keski-Suomen kuntien ilmastotyön tilannekatsaus kertoo, että Keski-Suomen kunnissa on paljon kiinnostusta ilmastotyötä kohtaan ja ilmastotyötä tehdään jo runsaasti, vaikka siitä puhutaan harvoin ilmastotyön nimellä. Keski-Suomen kuntien ilmastohanke auttaa kuntia saamaan ilmastotyön systemaattiseksi osaksi kuntien toimintaa.

Keski-Suomen kuntien ilmastohanke kiersi syksyn 2019 aikana kaikki Keski-Suomen kunnat kartoittamassa kuntien ilmastotyön tilannetta. Jokaisen kunnan havainnoista on kirjoitettu tiivistelmä, voit lukea ne kaikki hankkeen nettisivuilla.

Hankkeen nettisivut

Keväällä hanke siirtyy ratkomaan kuntien ilmastotyön yhteisiä haasteita ja tarjotaan kunnille apua ja tietoa kunnan oman ilmastotyön tueksi.

 

Tutustu Keski-Suomen kuntien ilmastotyön tilannekatsaukseen.

 

Lisätietoja:

Suvi Bayr
projektipäällikkö
040 652 3848
suvi.bayr[at]keskisuomi.fi

Piditkö artikkelista?
Jaa se myös muille!

Ota yhteyttä!