Uusi vuosi, uusi suunnittelujohtaja ja biotalous-kärjen uusi työnjako

Ajankohtaista • 7.1.2020 | Ks-liitto

Uusi vuosi toi mukanaan muutoksia liiton henkilökuntaan ja sen sisäiseen työnjakoon. Uutena vahvistuksena liiton henkilökuntaan liittyi suunnittelujohtaja Markus Erkkilä. Erkkilä vastaa maakuntakaavoituksesta, liikennejärjestelmäsuunnittelusta, maakunnan alueidenkäytön suunnittelusta ja tilan seurannasta sekä tekee edunvalvonta- ja vaikuttamistyötä.

-Keski-Suomi on vireä maakunta ja on hienoa päästä kehittämään sitä entisestään, Erkkilä sanoo.

Myös biotalous-kärjen tehtävänjako koki uudistuksia. Outi Pakarinen aloitti vuoden vaihteessa sijaistavana kehittämispäällikönä ja hänen vastuualueeseensa kuuluvat nyt biotalous-kärki sekä edunvalvonta. Pakarinen vastaa myös CIRCWASTE-hankkeen kautta kiertotalouden edistämistyöstä. Suvi Bayr puolestaan jatkaa projektipäällikkönä ja hänen vastuullaan ovat RDI2CLuB-hanke sekä Keski-Suomen kuntien ilmastotyö-hanke.

 

Lisätietoja:

Kari Luostarinen
kehittämisjohtaja
040 545 0570
kari.luostarinen[at]keskisuomi.fi

Piditkö artikkelista?
Jaa se myös muille!

Ota yhteyttä!