Keski-Suomen liitto pyytää tarjouksia visuaalisen ilmeensä ja verkkosivustonsa uudistukseen

Ajankohtaista Tiedotteet • 9.12.2019 | Ks-liitto

Keski-Suomen liitto pyytää tarjousta liiton uuden visuaalisen ilmeen ja verkkosivuston toteuttamisesta ja liiton sekä liiton hallinnoimien projektien verkkosivu- ja mainostoimistopalvelujen puitesopimuksesta vuosille 2020 – 2022.

Etsimme palveluntuottajaa, jolla on kokemusta ja näkemystä viestinnän visuaalisuudesta sekä viestinnän, vuorovaikutuksen, vaikuttamisen ja osallistamisen lähtökohdista rakennettujen verkkosivustojen toimittamisesta. Arvostamme vahvaa ymmärrystä viestinnän saavutettavuudesta ja tietoturvasta. Toivotamme tervetulleiksi myös tarjoukset, joissa toteuttajana on useamman palvelutuottajan yhteenliittymä (yhden toimiessa päätoteuttajana).

Tarjouspyyntöä koskevat kysymykset tulee toimittaa sähköpostilla 13.12.2019 klo 16.00 mennessä osoitteeseen: kirjaamo@keskisuomi.fi. Sähköpostiin aiheeksi merkintä: “Ilme ja verkkosivusto, kysymykset”. Kysymyksiin vastataan 19.12.2019 klo 16 mennessä näillä sivuilla (ajankohtaista-osio).

Tarjous liitteineen on toimitettava pe 17.1. klo 16 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@keskisuomi.fi. Sähköpostiin aiheeksi merkintä: “verkkosivusto”.

 

Tutustu hankintailmoitukseen täällä.

Hankintailmoitus löytyy myös HILMAsta.

 

Hankinnan yhdyshenkilönä on Kari Luostarinen (p. 040 545 0570).

 

HUOM! Tiedotetta ja tarjouspyyntöä liitteineen muutettu kilpailutettujen palveluiden sopimuskauden vuosilukujen osalta (ennen 2019 – 2021, korjattu 2020 – 2022) täällä sekä HILMAssa. Korjattu versio korvaa aikaisemman version tarjouspyynnöstä, joka on sisällöltään sopimuskauden aikajännettä lukuunottamatta entisenlainen. Päivitys tehty 19.12.2019.

Piditkö artikkelista?
Jaa se myös muille!

Ota yhteyttä!