Keski-Suomen liitto hakee projektityöntekijää bio- ja kiertotalouden hankkeisiin

Ajankohtaista • 4.12.2019 | Ks-liitto

Keski-Suomen liitto on maakunnan yhteisen kehittämistahdon muodostaja, strateginen suunnittelija ja kehittäjä sekä monitahoinen, osaava ja ennakoiva verkostovaikuttaja. Meillä tehdään töitä Keski-Suomen puolesta tosissaan, mutta ei totisina. Välitämme työyhteisömme jokaisen jäsenen työhyvinvoinnista ja työssä kehittymisen mahdollisuuksista. Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Keski-Suomea!

Etsimme nyt projektityöntekijää bio- ja kiertotalouden hankkeisiin. Projektityöntekijän työnkuvaan kuuluu bio- ja kiertotalouden hankkeiden toteuttaminen yhdessä projektipäälliköiden kanssa. Edellytämme hakijalta kokemusta bio- ja kiertotalouden kehittämistehtävistä sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Lisäksi tehtävä vaatii hyvää englannin kielen hallintaa ja esiintymistaitoja. Arvostamme myös kokemusta EU-hanketyöstä ja osaamista biotalouden innovaatioiden kehittämistyöstä, metsäbiotaloudesta ja kiertotaloudesta.

– RDI2CluB (10/17 – 9/20) on Interreg Itämeri -ohjelman rahoittama hanke, jossa Keski-Suomen liitto on mukana työpaketin toisena vastuullisena johtajana. Hanke keskittyy maaseutumaisen alueen biotalouden edistämiseen ja siinä on vahva biotalouden alueellisten strategioiden kehittämisen näkökulma.

– Baltic ForBio (10/17 – 9/20) on Interreg Itämeri -ohjelman rahoittama hanke, jossa Keski-Suomen liitto on mukana. Hanke keskittyy metsäbiomassan kestävään hyödyntämiseen muun muassa Biomassa Atlaksen avulla.

– CIRCWASTE (9/16 – 8/23) on Life IP rahoitteinen hanke, jossa Keski-Suomen liitto toimii aluekoordinaattorina ja osahankkeen toteuttajana. Hanke keskittyy valtakunnallisen jätesuunnitelman toteuttamiseen ja kiertotalouden edistämiseen, ja maakunnallisina painotuksina on biopohjaisen jätteen hyödyntäminen, SER, rakennusjätteet ja muovit.

Työsuhde on määräaikainen ja kestää 30.9.2020 saakka. Edellytämme, että tehtävä aloitetaan tammikuun 2020 aikana.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan 19.12.2019 klo 12:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@keskisuomi.fi tai osoitteeseen Keski-Suomen liitto, Cygnaeuksenkatu 1, 40100 Jyväskylä.

 

Lisätietoja:
Hannu Koponen
Kehittämispäällikkö
040 595 0009

Soittoajat 9.12. klo 8 – 11, ja 12.12. klo 8 -11.

Piditkö artikkelista?
Jaa se myös muille!

Ota yhteyttä!