Ennakko: Maakuntahallitus nimeää edustajat alueelliseen liikuntaneuvostoon pe 29.11.

Ajankohtaista Tiedotteet • 25.11.2019 | Ks-liitto

Keski-Suomen maakuntahallitus kokoontuu perjantaina 29.11.2019.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston alueelle kuuluvat maakuntaliitot muodostavat keskenään liikuntaneuvoston, jonka tehtävänä on edistää liikuntaa ja liikuntapolitiikkaa alueella. Keski-Suomen maakuntahallitus nimeää kokouksessaan Keski-Suomen edustajansa neuvostoon.

Kokouksessaan hallitus myös keskustelee nuorisovaltuuston liittämisestä osaksi Keski-Suomen liiton organisaatiota. Nuorisovaltuusto jätti hallitukselle asiasta kuntalaisaloitteen kesäkuussa 2019. Nuoret myös esittivät, että liitto takaisi riittävät resurssit toimintansa jatkamiseksi. Nuorten vaikuttajaryhmä valmisteli maakunta- ja sote-uudistuksen aikana maakunnallista nuorisovaltuustoa ja virallistamisella he haluavat nyt varmistaa valtuuston toiminnan jatkuvuuden..

Maakuntahallitus käsittelee kokouksessaan myös Suomen kuntaliiton ja maakuntien liittojen palvelusopimusta, joka koskee Suomen Kuntaliitto ry:n maakuntien liitoille palvelumaksua vastaan tarjoamia palveluja ja yhteistyötä.

Katso kaikki kokouksen keskustelu- ja päätösaiheet esityslistalta

 

Lisätietoja:

Rolf Nyholm
maakuntahallituksen puheenjohtaja
p. 040 595 0001
rolf.nyholm[at]aanekoski.fi

Tapani Mattila
maakuntajohtaja
040 595 0011
tapani.mattila[at]keskisuomi.fi

Pekka Hokkanen
aluekehitysjohtaja
040 595 0016
pekka.hokkanen[at]keskisuomi.fi

Hanna Kunttu
suunnittelupäällikkö
040 591 5901
hanna.kunttu[at]keskisuomi.fi

Piditkö artikkelista?
Jaa se myös muille!

Ota yhteyttä!