“Liikkumisen tulevaisuus” – Keski-Suomen liikennefoorumi 4.11.2019

Ajankohtaista • 9.9.2019 | Ks-liitto

Tapahtumaennakko: “Liikkumisen tulevaisuus” – Keski-Suomen liikennefoorumi 2019

Maanantai 4.11.2019 klo 9-16, Jyväskylä

Keski-Suomen liikennefoorumi suuntaa katseensa liikkumisen tulevaisuuteen. Millaisessa murroksessa eri liikkumismuodot sekä liikenteen palvelut, turvallisuus ja rahoitus ovat? Miten vastaamme ilmastonmuutoksen haasteisiin?

Liikkumisen ja liikenteen tulevaisuushaasteita tarkastellaan foorumissa valtakunnallisen (12 vuotinen LJS) ja Keski-Suomen maakunnallisen liikennejärjestelmäsuunnittelun kautta. Aihepiirin polttavia kysymyksiä avataan niin päättäjän, suunnittelijan kuin käyttäjän näkökulmasta; foorumin pääpuhujana on liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marin (sd.).

Seminaarin ohjelma ja ilmoittautumistiedot lähetetään syys-lokakuun taitteessa, mutta merkitse jo päivämäärä 4.11. kalenteriin!

 

Lisätietoja:

Hanna Kunttu
suunnittelupäällikkö
p. 040 591 5901
hanna.kunttu[at]keskisuomi.fi

Piditkö artikkelista?
Jaa se myös muille!

Ota yhteyttä!