Keski-Suomen liitossa avoinna suunnittelujohtajan virka

Ajankohtaista • 6.9.2019 | Ks-liitto

Keski-Suomen liitto on maakunnan yhteisen kehittämistahdon muodostaja, strateginen suunnittelija ja kehittäjä sekä monitahoinen, osaava ja ennakoiva verkostovaikuttaja.

Meillä tehdään töitä Keski-Suomen puolesta tosissaan, mutta ei totisina. Välitämme työyhteisömme jokaisen jäsenen työhyvinvoinnista ja työssä kehittymisen mahdollisuuksista. Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Keski-Suomea!

Keski-Suomen maakuntahallitus julistaa haettavaksi Keski-Suomen liiton

SUUNNITTELUJOHTAJAN VIRAN

Suunnittelujohtaja vastaa maankäyttö- ja rakennuslain mukaisesta maakuntakaavoituksesta, maakunnan alueidenkäytön suunnittelusta ja tilan seurannasta sekä aluekehityslain mukaisesta liikennejärjestelmäsuunnittelusta.

Suunnittelujohtajan tehtävä kuuluu laajaan aluekehittämisen kokonaisuuteen sisältäen myös alueidenkäyttöön liittyvän edunvalvonnan ja vaikuttamistyön.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme virkaan valittavalta henkilöltä riittävää työkokemusta sekä vahvaa asiantuntemusta maakuntakaavoituksesta ja alueidenkäytöstä. Suunnittelujohtajan tulee tuntea maakunnan suunnittelu- ja aluekehitysjärjestelmät sekä alan lainsäädäntö.

Arvostamme käytännössä osoitettua johtamistaitoa, hyvää yhteistyökykyä, aloitteellisuutta, neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja, erinomaista suomen sekä hyvää englannin kielen taitoa. Keski-Suomen maakunnan tuntemus katsotaan eduksi.

Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hakija voi esittää oman palkkatoiveen.

Hakemus tulee lähettää Keski-Suomen liiton kirjaamoon kirjaamo@keskisuomi.fi tai osoitteeseen Keski-Suomen liitto, Cygnaeuksenkatu 1, 40100 Jyväskylä 20.9.2019 klo 15:00 mennessä.

Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo. Koulutus- ja työtodistukset tarkistetaan haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja:
Maakuntahallituksen pj. Rolf Nyholm, rolf.nyholm@aanekoski.fi, p. 040 595 0001
Aluekehitysjohtaja Pekka Hokkanen, pekka.hokkanen@keskisuomi.fi, p. 040 595 0016

Piditkö artikkelista?
Jaa se myös muille!

Ota yhteyttä!