Tukea kuntien ilmastotyöhön

Ajankohtaista • 3.9.2019 | Ks-liitto

Keski-Suomen kuntien ilmastotyö saa tukea Keski-Suomen liiton hankkeesta. Ilmastotyön supervuosi tähtää kuntien konkreettisiin ilmastotekoihin. Hankkeen keinoina ovat muun muassa kunnissa tapahtuvat sparraukset ja kuntien vertaisoppiminen.

Ilmastotyön supervuoden tavoitteena on tehdä ilmastotyöstä systemaattinen osan kuntien toimintaa. Mukana ovat kaikki Keski-Suomen kunnat.

 

Keski-Suomen kuntien ilmastohankkeella on oma verkkosivu, johon kokoamme kaikki hankkeen uutiset, tapahtumakutsut, videot ja Twitter-virran: https://keskisuomi.info/ilmasto2030/kuntien-ilmastotekoja/

 

Ilmastonuori Saimi Kunnas sparraa hanketta

 

Ilmastotyön supervuoden sparraajana toimii ilmastotietoinen 16-vuotias Saimi Kunnas, joka jo viime vuonna vaikutti ja vakuutti Keski-Suomen ilmasto-ohjelman eli ilmasto2030:n TET-harjoittelijana. Lue Saimin ajatuksia syksyn 2018 blogijutusta:

https://keskisuomi.fi/jokainen_voi_tehda_ilmastotekoja

Saimista lisää YLE:n artikkelissa:
https://yle.fi/uutiset/3-10417559

 

Kuntien ilmastopäivä keräsi täyden salin kiinnostuneita

 

Ilmastotyön supervuoden käynnisti tänään 3.9.2019 järjestetty kuntien ilmastopäivä. Tapahtuma kiinnosti muun muassa maakunnan nuorisovaltuutettuja.

“Me nuoret halutaan, että meidän lapsilla on mahdollisuus yhtä hyvään elämään kuin meillä”, perusteli Viitasaaren nuorisovaltuuston jäsen Eeva Närhi kiinnostustaan ilmastoasioihin tapahtuman avauksessa.

 

Lisätietoja:
Projektipäällikkö Suvi Bayr, suvi.bayr@keskisuomi.fi, 040 652 3848

Hanke saa rahoitusta ympäristöministeriön Kuntien ilmastoratkaisut -ohjelmasta.

Piditkö artikkelista?
Jaa se myös muille!

Ota yhteyttä!