Suunnittelujohtajan haku

Keski-Suomen liitto on maakunnan yhteisen kehittämistahdon muodostaja, strateginen suunnittelija ja kehittäjä sekä osaava ja ennakoiva verkostovaikuttaja. 

Haemme joukkoomme  

SUUNNITTELUJOHTAJAA
Tunnetko aluekehittämisen, aluesuunnittelun ja vaikuttamisen kokonaisvaltaisuuden? Huomaatko osaamisen ympärilläsi ja autat muita onnistumaan? – Tule kehittämään Keski-Suomea kanssamme! 

Johdat Keski-Suomen maakunnan alueidenkäytön suunnittelua, maakuntakaavoitusta ja liikennejärjestelmäsuunnittelua. Tunnistat työssäsi Keski-Suomen vahvuudet ja kehittymisen kohteet. Tehtäviisi kuuluu myös alueidenkäytön ja saavutettavuuden edunvalvonta- ja vaikuttamistyö. Toimit johtoryhmän jäsenenä ja aluekehitysjohtajan varahenkilönä. 

Edellytämme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • vahvaa kokemusta ja asiantuntemusta alueidenkäytöstä ja kaavoituksesta
  • maakunnan suunnittelu- ja aluekehittämisrakenteiden sekä alan lainsäädännön tuntemusta
  • hyvää yhteistyökykyä, aloitteellisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa

Arvostamme näkemyksellisyyttä alueidenkäytön tulevaisuuden suunnasta, johtamiskokemusta, elinkeinoelämän tuntemusta sekä sitoutumista Keski-Suomen kehittämiseen. Erityisesti ilahdumme kokemuksesta edunvalvonnan työtehtävistä. Päivittäistä työtäsi sujuvoittaa kokonaisuuksien hahmottaminen ja muuttuvien tilanteiden hallinta. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa Keski-Suomen tulevaisuuteen yhdessä kuntien, yritysten ja muiden sidosryhmien sekä osaavien työkavereiden kanssa. Merkityksellisen työn ohella tarjoamme lämminhenkisen työyhteisön asiantuntijaorganisaatiossa ja hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Työskentelemme monipaikkatyön periaatteella joustavasti etänä ja toimistollamme Jyväskylän Lutakossa. Meillä on myös kelpo työsuhde-edut, sillä arvostamme työntekijöidemme hyvinvointia. 

Kerro meille, miksi sinä olisit oikea valinta maakunnan keskeiseen kehittämistehtävään. Lähetä hakemuksesi sekä koulutus- ja kokemustietosi 9.12.2022 klo 12.00 mennessä osoitteeseen
kirjaamo@keskisuomi.fi otsikolla ”Suunnittelujohtaja”. 

Suunnittelujohtajan virka täytetään 1.2.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkaan sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Suunnittelujohtajan tehtäväkohtainen palkka on 5500 euroa/kk. Muut virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.  

Lisätietoja
maakuntahallituksen puheenjohtaja Tahvo Anttila, p. 0500 746 571, tahvoanttila[at]gmail.com
maakuntajohtaja Pekka Hokkanen, p. 040 595 0016, pekka.hokkanen[at]keskisuomi.fi