Keski-Suomen liiton rahoittamat hankkeet

 

Hankeilla kehitämme Keski-Suomea maakuntastrategian luotsaamaan suuntaan. Hankkeiden avulla saamme alueelle uutta tietoa ja osaamista, tiivistämme yhteistyötämme ja uudistamme Keski-Suomea.

 

Keski-Suomen liiton rahoittamat hankkeet löytyvät julkaisusarjastamme.  Vuosittain ilmestyvään julkaisuun kootaan tieto kalenterivuoden aikana päättyneiden hankkeiden tavoitteista, rahoituksesta ja toteutuksesta.  

Ohjelmakaudella 2014–2020 rahoitettuihin Manner-Suomen Kestävää kasvua ja työtä ohjelmasta rahoitettuihin hankkeisiin voi tutustua rakennerahastohankkeiden tietopalvelussa. Palvelusta voi hakea tietoa Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) ja Euroopan sosiaalirahaston (ESR) hankkeista. Tietoa voi etsiä vapaalla tekstihaulla, hakuehtoja käyttämällä tai etenemällä rahasto- ja toimintalinjojen mukaan.

Keski-Suomen AIKO-hankkeet (alueelliset innovaatiot ja kokeilut) on kooste kansallisella innovaatiorahoituksella rahoitetuista hankkeista. Lyhytkestoisilla hankkeilla tehtiin Keski-Suomen kärkialojen uudistamiseen liittyviä kokeiluja. 

Kokoamme sivustolle tietoiskuja myös mielenkiintoisista rahoittamistamme hankkeista.


 

Ladattavat dokumentit

AIKO-kuvaukset

Keski-Suomen liiton julkaisusarja

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä!

Hilkka Laine

Hilkka Laine

Rahoituspäällikkö

040 595 0014

hilkka.laine[at]keskisuomi.fi

Kari Pirinen

Kari Pirinen

Kehittämispäällikkö

040 720 6918

kari.pirinen[at]keskisuomi.fi

Osaamistalous; hyvinvointitalous; ennakointi; koulutus-, tutkimus- ja innovaatiotoiminta

Outi Pakarinen

Outi Pakarinen

Va. kehittämispäällikkö

040 595 0018

outi.pakarinen[at]keskisuomi.fi

Biotalous, kiertotalous, jätteet, biokaasu