Maakuntajohtajan haku

Männikkömetsiä ja rantojen raitoja, vesien kirkkautta ja mielen vapautta. Yliopiston kansainvälistä sykettä, huippututkimusta ja globaalia, uudistumiskykyistä liiketoimintaa. Tätä kaikkea Keski-Suomi on tänään ja yhä enemmän huomenna.

Keski-Suomen liitto hakee
MAAKUNTAJOHTAJAA

Oivallat olosuhteet ja katsot tulevaan. Toimit luontevasti verkostoissa ja rakennat maakunnan yhteistä kehittämistahtoa. Ymmärrät aluekehittämisen, aluesuunnittelun ja vaikuttamisen kokonaisvaltaisuuden.

Johtajana teet työtä yhdessä, tunnistat muiden osaamisen ja kannustat myös muutoksen aallokoissa. Kykenet luovimaan vaihtuvissa ympäristöissä ja työskentelet järkähtämättä Keski-Suomen eduksi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan ja mahdollisuuden vaikuttaa Keski-Suomen tulevaisuuteen yhdessä kuntien, sidosryhmien sekä osaavan työyhteisön kanssa.

Virkaan valittavalta edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja riittävää työkokemusta.

Arvostamme hyvää tuntemusta maakunnan liiton toimialaan kuuluvista tehtävistä, johtajakokemusta, monipuolisia yhteiskuntasuhteita, koeteltuja yhteistyötaitoja sekä julkishallinnon ja elinkeinoelämän tuntemusta. Näkemyksellisyys aluekehittämisen suunnasta ja sitoutuminen Keski-Suomen kehittämiseen ovat arvostamiamme ominaisuuksia. Tehtävä edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa, hyvää englannin kielen taitoa ja kykyä vaikuttaa luontevasti siellä, missä maakunnan etua rakennetaan.

Laita hakemuksesi koulutus- ja kokemustietoineen sekä palkkatoiveineen torstaihin 11.2.2021 klo 12.00 mennessä
sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo(at)keskisuomi.fi
Viestin otsikoksi ”Maakuntajohtajan virka”.

Maakuntajohtajan virka täytetään 1.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkaan sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun henkilön kanssa tehdään johtajasopimus. Ennen viran vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

 Lisätietoja:

maakuntavaltuuston puheenjohtaja
Petri Honkonen
040 839 7776
petri.honkonen(at)eduskunta.fi

maakuntahallituksen puheenjohtaja
Rolf Nyholm
040 595 0001
rolf.nyholm(at)aanekoski.fi